Kedves Látogatóm!

     Köszönöm, hogy meglátogattad oldalamat, ahol megtekintheted az általam kifejlesztett készülékeket, ill. megismerkedhetsz az általam vállalt érdekesebb munkákkal.

     Mindenekelőtt szeretnék röviden bemutatkozni: nevem Varsányi Péter, 33 éves Vízöntő vagyok, végzettségemre nézve informatikai technikus, foglalkozásomra nézve méréstechnikus. Lassan már 15 éve dolgozom szabadúszóként különféle cégeknek a legkülönbözőbb feladatok megoldásával, melyekben talán egy közös pont van csak: valamiért mindegyik határterületnek számít, azaz olyan részfeladatokat is tartalmaz, amelyekre ritkán van önként jelentkező. Én ugyanis előszeretettel ásom bele magam olyan műszaki problémákba, amelyek sokak számára a "lehetetlen" kategóriájába tartoznak.

     Nem célom, hogy hosszasan regéljek eddigi munkáimról; már csak azért sem, mert jó párat titoktartási kötelezettségek védenek; inkább csak szeretném megmutatni Neked, hogy ha nehéz problémákkal találkozol, akkor talán érdemes felvenned velem a kapcsolatot, mert lehet, hogy én leszek a Te embered. Általában egyedül dolgozom, így nem kell eltartanom adminisztratív kollégákat: ezért olcsó vagyok. Egyedül dolgozom, így mindenért csak én vagyok a felelős, nem hibázhatok: ezért jó is vagyok. És végül: mert általában egyedül dolgozom, így mindent egyben átlátok és nem függök senkitől, ezért gyors is vagyok. Sajnos még kellene egy kicsit fejlődnöm, mert most még általában csak két dolognak tudok egyszerre megfelelni:

Vagy gyors vagyok és jó, de akkor nem vagyok elég olcsó;
vagy gyors vagyok és olcsó, de akkor nem vagyok elég jó;
vagy jó vagyok és olcsó, de akkor nem vagyok elég gyors!